Boom

   

Behandelingen uitsluitend op afspraak.

Dr. André Boom is om de 6 weken aanwezig.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u vrijblijvend en kosteloos een intake gesprek. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt persoonlijk advies. Aansluitend kunt u zich eventueel direct laten behandelen.

Botox:

Dit is de bekendere naam van het eiwit Botuline Toxxine type A dat in de natuur voorkomt. Het wordt gebruikt om de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor het fronsen of de spiertjes rondom de ogen langdurig te ontspannen.

Botox ontspant de gezichtsspiertjes die zorgen voor fronsrimpels, voorhoofdrimpels en Kraaienpootjes.

Een botox behandeling vereist geen verdoving en gebeurt tijdens een gewone consultatie. Na de ingreep kunt u uw activiteiten meteen hervatten. Het effect van Botox is zichtbaar vanaf drie tot vijf dagen en duurt ongeveer 4 maanden. Indien gewenst kunt u zich daarna nogmaals probleemloos laten behandelen. Waarna het resultaat veelal langer zichtbaar blijft.

Prijs: € 140,00 per zone

Fillers:

Vullen rimpels en lijnen op, zoals bijvoorbeeld de neuslippenplooien, marionetlijnen (naast de mondhoeken) en fijnere liplijntjes. Ook de lippen zelf en de jukbeenderen kunnen hiermee gevuld worden. De fillers die worden gebruikt zijn het Hyaloronzuur Stylage , Teosyal en Radiesse.

De prijzen variëren per fillerie en per indicatie.

Teosyal en Stylage zijn gellen en kunnen in bijna ieder gebied van het gezicht geïnjecteerd worden. Er zijn voor de verschillende toepassingsgebieden andere diktes van de gel beschikbaar. Vaak is een combinatiebehandeling het beste.

Hyaluronzuur wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam afgebroken. Dit proces duurt meestal 9 tot 12 maanden. Na deze periode zou u de procedure moeten herhalen om het behaalde resultaat vast te houden.

Door een andere productiemethode en het toevoegen van een anti-oxidant aan het hyaluronzuur duurt de afbraak van het hyaluronzuur van Stylage langer zodat een vervolgbehandeling langer kan uitblijven. Ook geeft Stylage minder zwelling en roodheid dan Teosyal.

Naast de Fillers op basis van Hyaluronzuur gebruikt Dokter André  Radiesse wat ook een Filler is maar op een andere basis namelijk het Calcium-Hydroxy-Apatiet dit zorgt ervoor dat in de huid de Collageen-aanmaak toeneemt waardoor de huid weer voller en steviger wordt.

 

 
   
Mill's Esthetics
De Liesbosch 14b
3439 LC NIEUWEGEIN
Tel. 030-6888516